Навіщо нам потрібна англійська мова: плюси, які відчує кожен, хто її засвоїв

Мовою Великобританії і США сьогодні спілкується понад півтора мільярда людей у ​​всьому світі. А в більш ніж 75-ти регіонах земної кулі ця лінгвістична система є офіційною або має особливий статус. І навіть в неангломовних державах часом використовуються запозичення з британської лексики. Цифри і статистика переконливо свідчать про поширеність англійської, але ніяк не відображають переваг і можливостей, які автоматично набуває кожен, хто володіє нею. Давайте поговоримо про них докладніше.

Вивчіть іноземну мову - і перед Вами буде відкритий весь світ!

Не питайте себе, навіщо Вам взагалі потрібна англійська мова - просто подумайте про ті зміни, які відбудуться, коли Ви нарешті проберетеся крізь «нетрі» іноземної лексики і граматики і зможете красиво говорити та правильно висловлювати свої думки англійською. То як же зміниться Ваше життя після отримання сертифікату про закінчення курсів International Language Centre?

  • Ви зможете відпочивати в будь-якій точці світу і не боятися мовного бар'єру - персонал більшості готелів англомовний.
  • Вам відкриються нові кар'єрні перспективи - вільно володіючи англійською, можна легко знайти престижну роботу в зарубіжній компанії.
  • Ви отримаєте можливість легко знаходити друзів з різних країн в Інтернеті - а це не тільки прекрасний шанс поспілкуватися, а й спосіб підвищити рівень володіння мовою.
  • Ви зможете читати англомовні видання і пресу, не вдаючись до послуг перекладача - не секрет, що саме західні ЗМІ першими публікую статті про різноманітні наукові відкриття і розробки.


Якщо після цього у Вас ще залишилися сумніви щодо того, чому потрібно вчити англійську мову, ось Вам ще один цікавий факт. Згідно з дослідженнями, ті, хто підвищує рівень загальної ерудиції і старанно «гризе» граніт зарубіжної науки, живуть в середньому на кілька років довше!

Коментарі